Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vansbro

Söker du stensättare i Vansbro? Att få tag i en kompetent stensättare har aldrig varit enklare. Vi matchar din offertförfrågan mot massor med anslutna stensättare. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Falun

Stensättning / Marksten

Mora

Stensättning / Marksten

Smedjebacken

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vansbro kommun ligger i Dalarna och har ca 6900 invånare. Terrängen är kuperad och består till stor del av skog. Vansbro har ett brett näringsliv representerat av cirka 500 företag inom de flesta branscher. Många känner till Vansbro genom evenemanget Vansbrosimmet som äger rum varje år.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Läggning av uppfart med knott, bågformat mönster. Knott 10x10 cm finns för jobbet.

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Lägga grusgång och kantsten som ram

  Mora
 • Stensättning / Marksten

  Jag har ungefär 14x3,5 meter stensätt på baksidan av mitt hus. Det har slagit sig pga jordvärme som nu är borttaget. Jag skulle vilja få stenen borttagen och ”omsatt”.

  Smedjebacken
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Jag behöver stenläggning på parkeringsplatsen och gångarna runt min villa i Borlänge. adress:

  Borlänge
 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten på garageuppfart och gång in till dörr samt bygga en lite stentrapp in.

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Jag skulle vilja lägga 25-30 kvadratmeter Älvdals sten utanför en sommar stuga. Jag har all sten, men behöver hjälp med läggning av sten. Skulle uppskatta ett pris på det.

  Mora
 • Stensättning / Marksten

  Jag skulle vilja sätta Sten eller plattor runtom huset,

  Smedjebacken

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan