Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Leksand

Stort projekt på gång och behöver snabbt få tag i en stensättare i Leksand? Vi har massor med anslutna stensättare som vi matchar ditt uppdrag mot. Vi hjälper dig spara massor med tid som du kan använda till något annat.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Mora

Anläggningsarbete

Leksand

Stensättning / Marksten

Falun

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Leksand kommun som ligger alldeles vid Siljan har ca 15200 invånare och ligger i Dalarna. I Leksand kommun I Leksand finns idag ca 850 aktiva företag och nya etableras kontinuerligt. De flesta branscher finns representerade i Leksand, men trä och turism hör till de som sysselsätter flest.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensättning runt rabatter. Rustik marksten. Ca.

  Mora
 • Anläggningsarbete

  Omläggning av steg i entretrappa. ca 1m bred 20 steg. Trappan är av marktegel o granitkanter.

  Leksand
 • Stensättning / Marksten

  Reparera/lägga om marksten samt stärka upp/fixera ytterstenar. Även lägga nytt 6m2

  Falun
 • Anläggningsarbete

  önskar lägga markstenplattor på 50m2 i våran trädgård. från parkeringen som är asfalterad fram till en trapp upp till entrén är det en gång samt en gång i diagonal rikting mot garagedörren från gången mot trappen.

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Garageuppfart 50-55 kvadrat

  Borlänge
 • Stensättning / Marksten

  Vi(Svevia Falun) har vunnit upphandling om nybyggnation av 4 cirkulationsplatser i Borlänge och Falun. 2 av dessa ska byggas i år med start om 5 veckor(Masergatan och Norra järnvägsgatan) och 2 st under 2022(Ritargatan och Regementsvägen). CPL FALUN DCG. 112 Beläggning av storgatsten Regementsvägen 155m2 Norra Järnvägsgatan 155m2 DCG. 13 Beläggning av kullersten Sättning kullersten i jordfuktig betong tot 460m2 DEC. 14 Granitstöd kantsten, satta i betong med motstöd av betong RF2 rak Regementsvägen 296m RF2 radie Regementsvägen 172m RF2 rak Norra Järnvägsgatan 195m RF2 radie Norra järnvägsgatan 177m CPL BORLÄNGE DCG. 112 Beläggning av storgatsten Ritaregatan 191m2 DCG. 13 Beläggning av kullersten Sättning kullersten i jordfuktig betong tot 707m2 DEC. 14 Granitstöd kantsten, satta i betong med motstöd av betong RF2 rak Masergatan 1106m RF2 radie Masergatan 62m RF2 rak Ritargatan 334m RF2 radie Ritargatan 20m

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av lätt sluttande gång. cirka 10 kvm. Befintlig sten finns.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan