Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Orsa

Letar du efter en duktig stensättare i Orsa? Vi hjälper dig gärna. Vi letar bara efter företag som matchar ditt uppdrag. Låt oss sköta den jobbiga biten så att du i lugn och ro kan invänta stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Mora

Anläggningsarbete

Leksand

Stensättning / Marksten

Falun

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orsa kommun i Dalarna ligger vid Siljan och har knappt 7000 invånare. Terrängen består av mycket myrar och skog. Orsas kommuns näringsliv domineras av mycket små företag. Det största företaget är Orsa Grönklitt AB med 75 anställda. Många sysselsätts idag via turism och träförädling.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensättning runt rabatter. Rustik marksten. Ca.

  Mora
 • Anläggningsarbete

  Omläggning av steg i entretrappa. ca 1m bred 20 steg. Trappan är av marktegel o granitkanter.

  Leksand
 • Stensättning / Marksten

  Reparera/lägga om marksten samt stärka upp/fixera ytterstenar. Även lägga nytt 6m2

  Falun
 • Anläggningsarbete

  önskar lägga markstenplattor på 50m2 i våran trädgård. från parkeringen som är asfalterad fram till en trapp upp till entrén är det en gång samt en gång i diagonal rikting mot garagedörren från gången mot trappen.

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Garageuppfart 50-55 kvadrat

  Borlänge
 • Stensättning / Marksten

  Vi(Svevia Falun) har vunnit upphandling om nybyggnation av 4 cirkulationsplatser i Borlänge och Falun. 2 av dessa ska byggas i år med start om 5 veckor(Masergatan och Norra järnvägsgatan) och 2 st under 2022(Ritargatan och Regementsvägen). CPL FALUN DCG. 112 Beläggning av storgatsten Regementsvägen 155m2 Norra Järnvägsgatan 155m2 DCG. 13 Beläggning av kullersten Sättning kullersten i jordfuktig betong tot 460m2 DEC. 14 Granitstöd kantsten, satta i betong med motstöd av betong RF2 rak Regementsvägen 296m RF2 radie Regementsvägen 172m RF2 rak Norra Järnvägsgatan 195m RF2 radie Norra järnvägsgatan 177m CPL BORLÄNGE DCG. 112 Beläggning av storgatsten Ritaregatan 191m2 DCG. 13 Beläggning av kullersten Sättning kullersten i jordfuktig betong tot 707m2 DEC. 14 Granitstöd kantsten, satta i betong med motstöd av betong RF2 rak Masergatan 1106m RF2 radie Masergatan 62m RF2 rak Ritargatan 334m RF2 radie Ritargatan 20m

  Falun
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av lätt sluttande gång. cirka 10 kvm. Befintlig sten finns.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan