Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Vännäs

Behöver du hjälp från en erfaren stensättare i Vännäs? Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Spara både tid och förhoppningsvis också pengar genom att använda dig utav våran kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Skellefteå

Anläggningsarbete

Umeå

Stensättning / Marksten

Umeå

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Vännäs är en kommun belägen i Västerbottens län och är den till ytan minsta kommunen i länet med sina 534 kvadratkilometer. Det bor totalt ca 8300 invånare här och landskapet domineras av sprickdalar. Inom näringslivet är de viktigaste sektorerna träindustri och även kraftbolag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Befintligt staket kommer tas bort och vi vill ersätta med mur. Tomten slutar så utfyllnad bakom mur i samma höjd 80cm Längd ~70m

  Skellefteå
 • Anläggningsarbete

  Plattor på trädgårdsgång ca 12 kvm i första hand. Ev även plattläggning i carport ca 50 kvm.

  Umeå
 • Stensättning / Marksten

  Nyanläggning av uppfart (dubbel carport) samt gångar till entré och förråd. (Huset byggdes -17) Vet ej exakt area men det är en ganska stor yta. Vi vill gärna sätta en låg mur som kant mot rabatt, samt skapa en murad "låda" för planteringar.

  Umeå
 • Anläggningsarbete

  Lägga plattor ca 35-40 kvm, samt utföra grundarbetet plus material.

  Umeå
 • Stensättning / Marksten

  Jag önskar:Stenläggning av gångar i trädgård totalt ca 26 meter. Vid sidan om grus och passande underlag (markduk, sand?) på ca 60m2.

  Umeå
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning framför entre. Grävning samt isolering av underlaget. Stenläggning i form av ett T framför husentré.

  Umeå
 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten framför garage.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan