Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Ronneby

Försöker du få tag i en erfaren stensättare i Ronneby? Beskriv vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så förmedlar vi vidare ditt uppdrag till lokala stensättare. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Stensättning / Marksten

Ronneby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Läggning av nya plattor på gångar och garageuppfarten. Ligger plattor på trädgårdsgångarna nu som har legat där i ca 30 år men garageuppfarten ligger det singel. Nya plattor vill vi också ha

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av uppfart och framför huset.

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Uppfart samt gångar runt hus och garage totalt 155kvm som vi önskar stenlägga. Troligtvis med 35x35cm betongplattor.

  Ronneby
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stensättning i carport Borttagning av befintlig asfalt Läggning av ca 30 kvm bysten och kantsten.

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Ca 20 kvm av byasten, grundarbete mm byasten

  Karlshamn
 • Stensättning / Marksten

  Uteplats, ca 25 kvm, ska byta plattor.

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av ca 43 kvadratmeter tomtmark (ca 32 kvadratmeter har varit belagd tidigare). Bortforsling av de gamla plattor och läggning av nya 35 x 35 cm betongplattor.

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan