Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Ronneby

Försöker du få tag i en erfaren stensättare i Ronneby? Beskriv vad du behöver hjälp med i formuläret nedan så förmedlar vi vidare ditt uppdrag till lokala stensättare. Det är enkelt att använda sig utav våran tjänst och man kan i lugn och ro vänta in stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Murning / Plattsättning

Sölvesborg

Anläggningsarbete

Karlskrona

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Murning / Plattsättning

  Plattsättning av infart. Carporten är plattsatt med standard 30x30 cm betongplattor. Detta önskas även för infarten.

  Sölvesborg
 • Anläggningsarbete

  Bygga en infart på ca 6m bred och 15m lång

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Omläggning av befintlig gatsten på garageuppfart.

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Ca 100 kvm mark som nu är hårt grusad med 0-18 skulle vi vilja ha belagd med marksten. Ytan som ligger mellan tre hus och en bod är främst gångväg men ska tåla att man kör upp på den med personbil för i- och avlastning.

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning till garageuppfart. Vi har redan en del med stensättning men skulle vilja bygga ut den delen så vi får plats med fler bilar. Uppskattad yta är ca 30 kvm

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Sättning gatsten trädgårdsgång 20m Sättning granitplattor(3cm) 50m2 Markberedning är färdig, bara sättning behövs

  Karlskrona
 • Anläggningsarbete

  Stensatt uteplats, 750 * 580 cm. Gångar och plats för bord med huggen gatsten (100*100) i övrigt kullersten. Marken är bered med packat grus.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan