Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Olofström

Söker du efter en kompetent stensättare i Olofström? Låt oss hjälpa dig. Genom att skriva en bra beskrivning på ditt jobb kan vi enkelt hitta en stensättare till dig. Låt oss hitta erfarna stensättare åt dig så att du kan fokusera på viktigare saker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Stensättning / Marksten

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Ca 100 kvm mark som nu är hårt grusad med 0-18 skulle vi vilja ha belagd med marksten. Ytan som ligger mellan tre hus och en bod är främst gångväg men ska tåla att man kör upp på den med personbil för i- och avlastning.

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning till garageuppfart. Vi har redan en del med stensättning men skulle vilja bygga ut den delen så vi får plats med fler bilar. Uppskattad yta är ca 30 kvm

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Sättning gatsten trädgårdsgång 20m Sättning granitplattor(3cm) 50m2 Markberedning är färdig, bara sättning behövs

  Karlskrona
 • Anläggningsarbete

  Stensatt uteplats, 750 * 580 cm. Gångar och plats för bord med huggen gatsten (100*100) i övrigt kullersten. Marken är bered med packat grus.

  Karlskrona
 • Anläggningsarbete

  Stensättning runt huset och murbygge framför huset. Vi har ca 15000 gatsten. Adress:

  Karlshamn
 • Stensättning / Marksten

  Läggning av nya plattor på gångar och garageuppfarten. Ligger plattor på trädgårdsgångarna nu som har legat där i ca 30 år men garageuppfarten ligger det singel. Nya plattor vill vi också ha

  Karlskrona
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av uppfart och framför huset.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan