Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Karlshamn

Om du behöver hjälp med att hitta en pålitlig stensättare i Karlshamn har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Låt oss sköta den jobbiga biten så att du i lugn och ro kan invänta stensättarnas kostnadsförslag.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Sölvesborg

Stensättning / Marksten

Karlshamn

Stensättning / Marksten

Sölvesborg

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stensättning i carport Borttagning av befintlig asfalt Läggning av ca 30 kvm bysten och kantsten.

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Ca 20 kvm av byasten, grundarbete mm byasten

  Karlshamn
 • Stensättning / Marksten

  Uteplats, ca 25 kvm, ska byta plattor.

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av ca 43 kvadratmeter tomtmark (ca 32 kvadratmeter har varit belagd tidigare). Bortforsling av de gamla plattor och läggning av nya 35 x 35 cm betongplattor.

  Ronneby
 • Stensättning / Marksten

  Vi skall stensätta ca 160 kvm Vi har köpt benders labyrint/ Troja. Helsten 210x140 Det finns bärlager på framsidan och 2/5 makadam runt huset. Vi ska ha en rund rabatt i stensättningen på framsidan, där ca 92 kvm ska stensättas Två gångar på sidan om huset med stenar, ca 25 kvm Stensättning utanför garage, ca 26 kvm

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Plattläggning av gång till trappa ca 10 meter lång och 1. 2 m bred

  Sölvesborg
 • Stensättning / Marksten

  Ca 30 kvm ska läggas på framsidan. Eventuellt även baksidan som är ca 40 KVM

  Ronneby

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan