Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Uppsala

Har du svårt att få tag i en stensättare i Uppsala? Låt oss göra det enklare för dig. Vi sköter kontakten mellan dig och stensättarna. Alla önskar att man hade mer tid, varför inte se till att du inte slösar tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den jobbiga biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Stensättning / Marksten

Uppsala

Stensättning / Marksten

Knivsta

Anläggningsarbete

Uppsala

Visar alla Stensättare i Uppsala

Sh bygg sten och anläggning AB

Box 417 UPPSALA

018 - 678800

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stensättning marksten alternativt stensättning + asfalt garageuppfart cirka 140 kvm

  Uppsala
 • Stensättning / Marksten

  Hej, jag har en uteplats på 54 kv som jag vill att man stensätter en annan uteplats som har plattors om skall jämnas, ungefär 20 Kv en tredje uteplats parkering av gatustenar som skall niveleras sist mindre snickeriarbete ( ta bort en stängsel på 15 meter och förstärka en balkon.

  Knivsta
 • Anläggningsarbete

  Vi vill ha offert på marksten på garageuppfarten och gångväg till huset. Yta ca 100 kvm. Utförandet önskas under sommaren/hösten.

  Uppsala
 • Anläggningsarbete

  Har en uppfart jag skulle vilja ha plattor på. Halva har asfalt och halva är grusad. Vill nog ha kvar asfalten och ha plattor breve.

  Håbo
 • Stensättning / Marksten

  Infart/ingång till entredörren 56 kvm inkl trappa som ska kläs in med marksten

  Uppsala
 • Stensättning / Marksten

  Bygga upp en stenmur lägga sten istället för rabatt Muren nedkörd av bil Bredd 150cm längd 550cm

  Uppsala
 • Stensättning / Marksten

  Marksten läggning av ca:34 kvm markarbete gjort ev. väga av

  Heby

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan