Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Tierp

Har du inte lyckats få tag i en stensättare i Tierp själv? Vi hjälper dig gärna. Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Du behöver inte slösa tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Stensättning / Marksten

Håbo

Stensättning / Marksten

Uppsala

Stensättning / Marksten

Uppsala

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Ca 15 m2 i vinkel storlek på stenen 10x15

  Håbo
 • Stensättning / Marksten

  Jag behöver hjälp med att lägga sten i min trädgård för att skapa en stabil grund för ett växthus. Ytan som behöver stenläggning är cirka 6 kvadratmeter.

  Uppsala
 • Stensättning / Marksten

  Lägga 110 kvm smågatusten i bågform. Allt markarbete under är klart så detta gäller inköp av sten samt att lägga den. Helst andra veckan i augusti

  Uppsala
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stensättning smågatsten en cirkelformad del radie 2,9m ingång bredd 2 m utgång bredd 1,2 m löpmeter 10 m Kantsten klar runt cirkelformade delen återstår kantsten in och utgång ca 20 m Grundarbete klart utgrävt till bergrund dränerat och fyllt med 0-16. Kompakterat. Återstår avvägning till lagom fall och påläggning av sättsand.

  Östhammar
 • Grundläggning / Betongplatta

  Lägga plattor i en hundgård

  Uppsala
 • Stensättning / Marksten

  Läggning avvakta 100kvm oregelbunden skiffer i stenmjöl med hårdfog framför ett bostadshus.

  Östhammar
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Renovera en stensatt gång. Oregelbundna stenar som är ihopfogade med betong. Nu har betongen delvist spruckit vilket resulterar i ett ojämnt ”golv”.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan