Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Tierp

Har du inte lyckats få tag i en stensättare i Tierp själv? Vi hjälper dig gärna. Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Du behöver inte slösa tid på att jaga stensättare utan låt oss sköta den biten.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Stensättning / Marksten

Älvkarleby

Stensättning / Marksten

Uppsala

Stensättning / Marksten

Tierp

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

  • Uppsala län
  • Tierps kommun

Kommuninformation

Tierp är en liten kustkommun belägen i Uppland som har ca 5300 invånare. I anslutning till kommunen rinner Dalälven och man har även skärgård med berg och vikar. Inom näringslivet dominerar stål och metallindustrin men även jord och skogsbruk är viktigt.

Senaste förfrågningar

  • Stensättning / Marksten

    Jag behöver hjälp att lägga det "sista" lagret ( grus / sand + Marksten , allt underarbete är gjort . 20 kvm .

    Älvkarleby
  • Stensättning / Marksten

    Hej, Vi bor i ett parhus i Fullerö Hage och skulle vilja få ett pris på stensättning av en mindre yta på vår uppfart/framsida. Ytan består idag av några mindre träd som insynsskydd, dessa önskar vi få bort och ersättas med sten likt resterande på uppfarten. Mått på yta:

    Uppsala
  • Stensättning / Marksten

    Arbetet bestar av:1) Ta bort 4 klivsteg, gjutna I betong med betongplattor ovanpa (se bild nedan pa den storsta trappen) a. 150x190 cm b.

    Tierp
  • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

    Söker hjälp med markarbete (gräva nya rabatter), ta bort betongtrappor och marksten, sätta ny marksten och mura marktegeltrapp samt bygga altandäck

    Tierp
  • Anläggningsarbete

    Stenläggning ca 40 kvadrat ,tidigare asfalt på en viss del markarbeten behövs oxå

    Östhammar
  • Stensättning / Marksten

    Stenläggning inne och utanför växthus.

    Enköping
  • Stensättning / Marksten

    Stensättning marksten alternativt stensättning + asfalt garageuppfart cirka 140 kvm

    Uppsala

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan