Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Sunne

Kompetenta stensättare i Sunne kan var svårt att hitta, vi gör det enklare för dig. Vi har massor med anslutna stensättare som vi matchar ditt uppdrag mot. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Stensättning / Marksten

Forshaga

Anläggningsarbete

Karlstad

Grundläggning / Betongplatta

Karlstad

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Sunne kommun ligger i landskapet Värmland och har ca 13500 invånare. Närinsglivet består av många små och medelstora företag i olika brancher och den största privata arbetsgivaren är Tetra Pak. Sunne har även en uppskattad skidanläggning. Terrängen domineras av skog coh vattendrag.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning av uppfarten

  Forshaga
 • Anläggningsarbete

  En rabatt ska tas bort och ersättas med kullersten. Yta ca 7 m2 Grävning ca 40-50 cm djupt. Markduk.

  Karlstad
 • Grundläggning / Betongplatta

  Hej Önskar stenstätning på 2 sidor av parhus som jag flyttad förra året samt bytta träaltanen vid ingången till stenaltan med stege Mvh

  Karlstad
 • Stensättning / Marksten

  Utetrappa halvmåne. Diam 170 cm. Höjd c:a 12 cm.

  Karlstad
 • Stensättning / Marksten

  Byte av befintliga sjöstensplattor 50x50 cm till munksten på en yta av ca. 105 kvm samt nyläggning munksten ca. 15 kvm på en yta som idag är gräsmatta.

  Karlstad
 • Stensättning / Marksten

  90kvm stensättning med integrerat nedsänkt spabad , olika nivåer =1 trappsteg 17-18cm skillnad från gräsmatta samt rundade ”hörn” 2 dörrar

  Karlstad
 • Stensättning / Marksten

  Hej, jag ska bygga hus i höst. Modulhus som kommer vecka 38-40. Huset är 129 kvm.

  Säffle

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan