Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Jokkmokk

Försöker du få tag i en erfaren stensättare i Jokkmokk? Genom att använda formuläret nedan kommer upp till fem stensättare kontakta dig med deras kostnadsförslag. Det bästa med våran offertförmedling är att du själv slipper att slösa din tid på att jaga stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Stensättning / Marksten

Luleå

Stensättning / Marksten

Luleå

Stensättning / Marksten

Luleå

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Jokkmokks kommun ligger i Lappland och har ca 5300 invånare. Jokkmokk är känd för Jokkmokks marknad som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. Näringslivet är hårt knutet till skog, vatten och turism.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Anläggning av ny uteplats på villatomt, inkl utjämning av marken, underarbete och stenläggning.

  Luleå
 • Stensättning / Marksten

  Har ett nybyggt hus där vi ska lägga plattor på uppfart, ”gångar”, samt en platta runt hus och garage. Söker någon som kan utföra detta. Underarbete samt lägga plattor, på ca 200 kvm.

  Luleå
 • Stensättning / Marksten

  Vill sätta sten på garageuppfart till nybyggt hus på hällbacken. Mellan 70-90 Kvm inklusive underarbete. Visst bärlager finns redan på tomten.

  Luleå
 • Stensättning / Marksten

  Bor i villa byggd 1975. Gårdsplan är asfaltbelagd sedan dess och i uselt skick. Önskar stenbeläggning och har en idé om hur den kan se ut.

  Luleå
 • Stensättning / Marksten

  Plattsättning vid altan smt nedanför trapp mot baksida av vårt hus

  Piteå
 • Stensättning / Marksten

  Planera befintliga stenar som är ojämna

  Jokkmokk
 • Stensättning / Marksten

  Plana ut befintlig sten på platsen

  Jokkmokk

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan