Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Tingsryd

Söker du efter en pålitlig stensättare i Tingsryd? Vi sköter kontakten mellan dig och stensättarna. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Anläggningsarbete

Alvesta

Stensättning / Marksten

Växjö

Stensättning / Marksten

Ljungby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Tingsryds kommun

Kommuninformation

Tingsryd kommun ligger i Småland i Kronobergs län och har ca 12500 invånare. Terrängen består av skog och ett stort antal olika insjöar. Näringslivet är väldigt varierat med många småp och mellanstora företag inom många olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Anläggningsarbete

  Lägga betongplattor i trädgård där växthus ska stå 15 kvm förarbete underlag klart

  Alvesta
 • Stensättning / Marksten

  Uppdraget gäller en stensättning av ett offentligt konstverk. Ca 15 m2 med diverse färger och mönster i smågasten och mini-gatsten

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Återställning efter dränering av ca 30-50kvm marksten. Sten finns på plats. Skall integreras med befintlig stensättning.

  Ljungby
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning med marksten på garageuppfart och gång mellan villa och garage. Bygga stentrappa till huvudentré samt tre enklare entrétrappor. Ca 100 kvm.

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Anlägga en yta till dom nya 4-fackkärlen för hushållssopor 1×2 meter med så stora plattor som möjligt, helst 1×1m om det finns?

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning . . Grovjobbet är klart såsom grävning och med singel i botten . Hjälp med att lägga plattorna med sättsand.

  Alvesta
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vi vill ha hjälp mes att lägga sten på framsidan av huset efter en dränering i höstas. Jag vet inte exakt hur stort det är med ca 25-30 kvm.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan