Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Lessebo

Söker du efter en stensättare i Lessebo och vill slippa krånglet? Vi kontaktar stensättarna åt dig så att de kan kontakta dig med deras kostnadsförslag. Använder du dig av våran kostnadsfri tjänst kommer du garanterat spara tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 805 förfrågningar i December 2021

Anläggningsarbete

Alvesta

Stensättning / Marksten

Växjö

Stensättning / Marksten

Ljungby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Lessebo kommun

Kommuninformation

Lessebo kommun ligger mitt i glasriket i Småland och har ca 8000 invånare. Pappersbruket har satt en stark prägel på kommunen tillsammans med flera glasbruk. Du har närhet till vatten och skog i hela kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Anläggningsarbete

  Lägga betongplattor i trädgård där växthus ska stå 15 kvm förarbete underlag klart

  Alvesta
 • Stensättning / Marksten

  Uppdraget gäller en stensättning av ett offentligt konstverk. Ca 15 m2 med diverse färger och mönster i smågasten och mini-gatsten

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Återställning efter dränering av ca 30-50kvm marksten. Sten finns på plats. Skall integreras med befintlig stensättning.

  Ljungby
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning med marksten på garageuppfart och gång mellan villa och garage. Bygga stentrappa till huvudentré samt tre enklare entrétrappor. Ca 100 kvm.

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Anlägga en yta till dom nya 4-fackkärlen för hushållssopor 1×2 meter med så stora plattor som möjligt, helst 1×1m om det finns?

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning . . Grovjobbet är klart såsom grävning och med singel i botten . Hjälp med att lägga plattorna med sättsand.

  Alvesta
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vi vill ha hjälp mes att lägga sten på framsidan av huset efter en dränering i höstas. Jag vet inte exakt hur stort det är med ca 25-30 kvm.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan