Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Söderköping

Är det dags att anlita en stensättare i Söderköping? Då har du kommit rätt! Vi ser till att lediga stensättare kontaktar dig med deras anbud. Det bästa med våran offertförmedling är att du själv slipper att slösa din tid på att jaga stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Linköping

Stensättning / Marksten

Linköping

Stensättning / Marksten

Norrköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Söderköpings kommun

Kommuninformation

Söderköping är en kommun i Östergötland som korsas av Göta kanal och har knappt 14000 invånare. Det finns en stor vacker skärgård i öster St Anna men även uppodlade slättliknande landskap. Näringslivet domineras av turism och tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Köpa stenno lägga på mark

  Linköping
 • Stensättning / Marksten

  Marksten ca 25 kvm för cykel/mc-parkering. Idag är drygt halva ytan gräs, resten marksten. Min bedömning är att bef marksten (14x21x6 cm) behöver läggas om, men bör gå att återanvända.

  Linköping
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vi bor på Stugvägen 10E i Svärtinge. Vi skulle vilja plattlägga vår framsida och undrar om ni erbjuder gratis offerter?Det ska bli en uteplats, inga fordon.

  Norrköping
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca 20 kvm, uteplats. Plan yta och gräsmatta idag.

  Norrköping
 • Stensättning / Marksten

  Uteplats som ska läggas om. Ca 9x6m idag ligger skiffersten 300x600. Men uteplatsen ska göras större.

  Linköping
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning/lägga marksten av en mindre yta, ca 4,7m x 6 m. Gäller baksida/trädgård. Vanlig marksten, inga ”lyxiga” material.

  Linköping
 • Anläggningsarbete

  Kostnadsförslag för att ordna med uppfräschning av underlag för garageuppfart (grus och kantsten)

  Linköping

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan