Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Hallsberg

Svårt att själva hitta en stensättare i Hallsberg? Vi hjälper gärna till. Vi skickar vidare din offertförfrågan till dom lokala stensättarna så att dom kan återkomma med deras kostnadsförslag. Använd dig utav våran tjänst så du enkelt sedan kan välja mellan dom olika anbuden du får.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Stensättning / Marksten

Karlskoga

Stensättning / Marksten

Askersund

Stensättning / Marksten

Örebro

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Hallsbergs kommun ligger mitt i Närke, i södra Örebro län, på gränsen mellan slätt och skog och har ca 15200 invånare. Hallsberg är en betydande järnvägsknut, och kommunens näringsliv är till stor del uppbyggt kring transportverksamhet.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Sätta Sten vid uppfarten till ett hus Cirka 60km 3x20meter.

  Karlskoga
 • Stensättning / Marksten

  Stensätta en enkel uteplats vid ett gammalt torp. Cirka 2. 80 x 2. 80 m yta. Torpet ligger i Åsbro, utanför Askersund.

  Askersund
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Vi behöver hjälp med plattor framför garageuppfart och längst med framsidan av vårt hus. Totalt rör det sig om ca 10 kvm.

  Örebro
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning av garageuppfart + gångar ca 200kvm. 14x21 sten finns . Även grund jobbet utfört av annan enterprenör . Pris på sättning+sättsand önskas

  Örebro
 • Stensättning / Marksten

  Nygjord parkering på tomt ,behövs läggas sten runt kanterna för att snygga till parkeringen som sedan ska ha fint gårdsgrus. Behov av hjälp att sätta dit stenarna runt om parkeringen.

  Laxå
 • Stensättning / Marksten

  Hej! Vi skulle vilja ha en offert på ca 60 kvadrat meter marksten. Hur mycket kostar färdigt per kvd ink material och arbete??

  Kumla
 • Stensättning / Marksten

  Hej! vi har byggt ett hus i Nora och skulle vilja ha hjälp med plattor runt huset och garaget. Vi har ordningsställt tomten med lite grövre sten i marken för framtida plattor. skulle tro att det är bara sättsand o plattor som man skulle behöva. Totala ytan är ungefär 150-180 kvadratmeter. det är väl till våren 2019 vi skulle vilja ha arbetet gjort.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan