Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Ånge

Har du svårt att få tag i en stensättare i Ånge? Låt oss göra det enklare för dig. Vi sätter dig i kontakt med kompetenta stensättare genom att matcha din offertförfrågan mot massor med anslutna företag. Våran tjänst är gratis att använda och man kan i lugn och ro invänta flera kostnadsförslag från lokala stensättare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Stensättning / Marksten

Sundsvall

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Kramfors

Trädgård/ Trädgårdsanläggning

Ånge

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Ånge kommun

Kommuninformation

Ånge kommun ligger i Medelpad och har mätts fram som den kommun som är Sveriges geografiska mittpunkt. Det bor ca 10300 invånare där och i kommunen passerar Ljungan. Näringslivet består till största delen av tjänstenäringen men även tågrelaterad verksamhet genom SJ och Banverket.

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Plattor på gården 600mmx4000mm . . samt ngr kant stenar ca 5 m , underarbetet är gjort. 65 kvm att lägga .

  Sundsvall
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Stensättning av mark i befintlig Carport ca 30 kvm i Nyland Kramfors kommun. Inga sten/betong plattor beställda, köpes efter kontakt med den som tar på sig arbetet.

  Kramfors
 • Trädgård/ Trädgårdsanläggning

  Renovera en befintlig naturstenstenmur

  Ånge
 • Stensättning / Marksten

  Stenmur vid parkering + stenmur vid altan

  Sundsvall
 • Stensättning / Marksten

  Jag behöver renovera lägga marksten till min trädgård och garage utfarten

  Härnösand
 • Stensättning / Marksten

  Marksten framför hela huset samt garaget. 20-25 kvadratmeter mer eller mindre. Enklare trappa vid ytterdörren som hör ihop med övriga marken.

  Härnösand
 • Stensättning / Marksten

  Carport 5x5 kvm plattsättning

  Kramfors

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan