Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Kronoberg

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala stensättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna stensättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Stensättning / Marksten

Växjö

Stensättning / Marksten

Växjö

Stensättning / Marksten

Alvesta

Hittade 0 företag

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning med marksten på garageuppfart och gång mellan villa och garage. Bygga stentrappa till huvudentré samt tre enklare entrétrappor. Ca 100 kvm.

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Anlägga en yta till dom nya 4-fackkärlen för hushållssopor 1×2 meter med så stora plattor som möjligt, helst 1×1m om det finns?

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Stensättning . . Grovjobbet är klart såsom grävning och med singel i botten . Hjälp med att lägga plattorna med sättsand.

  Alvesta
 • Stensättning / Marksten

  Hej, Vi vill ha hjälp mes att lägga sten på framsidan av huset efter en dränering i höstas. Jag vet inte exakt hur stort det är med ca 25-30 kvm.

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Två stenblock ca 30*30*60 cm i en stenbrygga är lösa och vi önskar dem fastsätta via armering eller liknande hållbar metod.

  Uppvidinge
 • Stensättning / Marksten

  Önskar pris på att lägga vanliga stenplattor 35x35 bakom en carport för uteplats där placering utav spabad kommer att ske ovanpå. Ca 10 kvm som ska stenläggas. 3,3 x 3,3.

  Växjö
 • Stensättning / Marksten

  Önskar pris på att lägga vanliga stenplattor 35x35 bakom en carport för uteplats där placering utav spabad kommer ske ovanpå. Ca 10 kvm som ska stenläggas. 3,3 x 3,3.

  Växjö

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan