Register

GRATIS TJÄNST

Stensättare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala stensättare som lämnar offerter. Samtliga anslutna stensättare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Stensättning / Marksten

Kungsbacka

Stensättning / Marksten

Falkenberg

Stensättning / Marksten

Kungsbacka

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Stensättning / Marksten

  Lägga marksten och underarbete ca 18 kvm.

  Kungsbacka
 • Stensättning / Marksten

  Granitgångsanläggning ca 25 m x 1 m. Läggning av gatsten vid husgrund 0,3 m x 26 m. Grusläggning runt två byggnader på tomten plus gångyta ca 25 m2.

  Falkenberg
 • Stensättning / Marksten

  Stenläggning ca 60m2, marksten är inhandlat och finns på tomten

  Kungsbacka
 • Stensättning / Marksten

  Sättning av smågatsten ca 25-30m2, bågsättning. Ytan är klar för sättning. allt material med sten och flis finns på platsen.

  Kungsbacka
 • Stensättning / Marksten

  Lägga 35x35x6 cementplattor garage infart, underlag är klart behöver dock tas ner ca 8cm (6 cm för platter & ca 2 för bädd) 74 kvm tot.

  Halmstad
 • Grundläggning / Betongplatta

  Behöver hjälp med att stensätta en yta på ca 15 kvm. Marken är inte förberedd men plan och fin och det finns fint grus på ytan.

  Kungsbacka
 • Anläggningsarbete

  Lägga kullersten i en slänt om 15meter lång och 2 meter bred. Behöver jämna till marken och sedan lägga kullersten. Överst behövs det läggas en rad med plattor mot gräsmatta

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"Äntligen skulle vi få en ny stenbelagd uppfart. Vi hade sparat pengar de sista månaderna för att kunna förverkliga våra drömmar. Nu återstod bara en sak, nämligen att hitta en duktig stensättare. Jag hade en bekant som använt en offerttjänst på nätet för att hitta hantverkare så jag tänkte att det måste finnas ju en sida för där man kan få hjälp med stensättning också. Mycket riktigt var det så och när jag fyllt i och skickat in min förfrågan på Stensattare.se så tog det inte lång tid innan jag fick kontakt med två olika stenläggare som ville åta sig uppdraget. De fick kompletterande information och hade sedan två olika offerter att ta ställning till. Vi valde den som var billigast och två veckor senare hade vi en helt ny stenbelagd uppfart vid huset och det blev så himla bra! Kort och gott är detta en kanonbra tjänst för att få kontakt med stensättare!"

// Lena, Billdal

Skapa offertförfrågan